Medewerkers

Jiskje van den Bouwhuijsen

Jiskje van den Bouwhuijsen

In 1995 ben ik als algemeen fysiotherapeut afgestudeerd en sinds dat jaar ook, met veel plezier, werkzaam in deze praktijk. Ik heb mijn interesse en ervaringsgebied vooral liggen bij fysiotherapie voor ouderen. Ik behandel hoofdzakelijk ouderen in de praktijk, aan huis en in het verzorgingshuis.
Sinds 2007 werk ik intensief in Residentie Petrus Park.
De cursussen die ik volg zijn gericht op de oudere patiënt binnen het vak.
De verscheidenheid van ouderen, hun klachten en hoe zij hier mee om gaan vind ik erg boeiend. Ik help hen graag om optimaal te leven, dit door alle mogelijkheden aan te spreken.

Specialismen

Joannet van der Poel

Joannet van der Poel

Wegens ziekte is Joannet van der Poel voor onbepaalde tijd afwezig.

Na mijn opleiding fysiotherapie ben ik, na wat omzwervingen, in 1986 gaan werken in Tongelre, als een van de maten van Maatschap Fysiotherapie van den Bouwhuijsen, van der Poel en van Welt. Vanaf 2006 werken we verder als Fysiotherapie Haagdijk, we zijn inmiddels verhuisd naar de Tongelresestraat. In mijn werk raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de achtergronden van lichamelijke klachten en in wat mensen werkelijk” beweegt”. In mijn zoektocht naar een passende vervolgopleiding vond ik een 3-jarige post HBO opleiding tot psychosomatisch werkend fysiotherapeut (PSF). Deze heb ik in 2002 afgerond. Mede door de opleiding heb ik als begeleider meer inzicht gekregen in het verband tussen “soma” ofwel lichaam en ”psyche” ofwel geest, wat bij ziekteprocessen een grote rol speelt. Ik ben geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Ook ben ik lid van de NFP, de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten volgens de Psychosomatiek. Voor beide registers volg ik geaccrediteerde nascholingen. Hierdoor blijf ik up to date en het vergroot mijn werkplezier.

Specialismen